Menighedsmøde og spis-sammen den 22. november i sognehuset

MENIGHEDSMØDE OG SPIS-SAMMEN 22. NOVEMBER 

i Ravnshøj Sognehus

Det er tid til vores årlige menighedsmøde!

Det betyder, at vi inviterer jer i menigheden til aftensmad, sang, en kort præsentation af året der er gået, både i tekst og i billeder samt en præsentation af menighedsrådet. 

Vi skal i år spise flæskesteg og det er gratis!

Vi mødes kl. 18.00, synger en sang, inden vi spiser og hygger os sammen. Derefter vil vores formand fortælle om året der er gået og vi vil præsentere menighedsrådet. 

Der er tilmelding af hensyn til hvor meget flæskesteg, der skal laves. Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside: Kirkerneibakkelandet.dk eller til Christina på tlf. 21 44 53 34 eller mail: cstonbach@gmail.com. 

Håber vi ses? – vi glæder os. 

Værd at vide: 

Hvert år i november konstituerer Åsted-Kvissel-Skærum Menighedsråd sig. Det sker i år på vores menighedsrådsmøde den 14. november. Menighedsrådet består af 10 valgte medlemmer, som er valgt for en 4 års periode, desuden deltager vores præst Gurli og fra medarbejdersiden deltager vores graver Helle.

Der er valgt 3 menighedsrødder i Skærum Sogn, 3 i Kvissel Sogn og 4 i Åsted Sogn. 

  • Næste valg til menighedsrådet er i efteråret 2024, måske er det noget for dig? 
  • Er du nysgerrig på vores arbejde i menighedsrådet? 
  • Undrer du dig over noget i vores pastorat?

Har du lyst til at hilse på os, er du velkommen når vi inviterer til menighedsmøde. Det er uforpligtende og vi lægger op til at vi får en hyggelig aften. 

Hvis du er nysgerrig kan vi også aftale, at du deltager som frivillig til nogle af vores arrangementer eller at du deltager på nogle af vores menighedsrådsmøder. Der er møde den 2. tirsdag i hver måned. 

Vi mødes i sognehuset i Ravnshøj. 

p.s. man risikerer ikke at blive valgt, der er først valg til september, så man må vente….