**Opdatering kommer snarest!**

KFUM SPEJDERNE I SKÆRUM
Skærum spejderhytte
Borgervej 25, Skærum

Klik her for at se efterårsprogrammet 2015

Vi er en gruppe med ca. 15 spejdere og 5 spejderledere.

Vi har møde hver torsdag fra kl.18-19.30 i vores bjælke spejderhytte.
Da vi har naturen lige omkring os er det klart at vi benytter den meget – derfor er det vigtigt at være klædt godt på, da vi er meget ude.
Vi går på opdagelse i naturen og ser hvad der rører på sig, kigger på dyrespor og stjernehimmel, tager på tur til skovsøen og klatrer i træer, laver bål, saver og kløver brænde, binder knob og meget mere.
Med til at være spejder er også at tage nogle basismærker, så man lærer noget nyt – og selvfølgelig bager vi snobrød og lugter sommetider så meget af røgen fra bålet , at det ifølge pålidelige kilder tager flere dage om at fordufte. Når der er vintervejr – er vi i gang med bobslæderne og varm kakao.
En af vores spejderaftener går hvert år til vores lokale Skærum kirke hvor præsten er med og vi går på opdagelse i hvad kirken er for et hus og hvad der foregår.

I vores gruppe kan man være fra 0 kl. – 3kl. Herefter rykker man til de store spejdere der er i Ravnshøj. Vores gruppe er lagt sammen med Ravnshøj gruppen og vi har derfor fælles grupperåd ( forældrerepræsentanter og spejderledere, der holder møde en gang hvert kvartal).
En gang om året er der forældreaften, hvor grupperådet vælges og hvert andet år er spejderne med, så vi laver en stor omgang fællesspisning.
En gang om året er vi på en stor weekend teltlejr sammen med den tilsvarende aldersgruppe i Ravnshøj.
Hvert andet år er vi også af sted hele troppen i en -weekend på en stor hytte lejr.
I vores spejderhytte er vi på en dags overnatninger og det er en god øvelse i at være mange sammen og få det hele til at fungere,

I vores gruppe sætter vi pris på at både børn og voksne har det godt og er glade for at være med. Igennem spejderarbejdet får vi nogle nye udfordringer og lærer meget. Vi er alle meget forskellige og er samtidig del af et fællesskab, hvor det er vigtigt at vi alle kan arbejde sammen.

Yderligere oplysninger fås ved kontakt til spejderlederne :

 

Ulla Isaksen          tlf.nr. 60 71 93 40 / redflame@mail.dk
Lone Pedersen     tlf.nr. 98 47 35 48 / mosen47@gmail.com
Jesper Mygind     tlf.nr. 98 47 37 73 / familienmygind@10mb.dk